Life Hoogpolig Vloerkleed - Bonaire - Rond - Taupe - 160 x 160 cm - Vintage, Patchwork, Scandinavisch & meer stijlen vind je op WoonQ.nl

€ 59,95
3 prijzen, beste prijs bij NADUVI
Bestel op NADUVI
Bewaar als favoriet
  • Dit product wordt gratis verzonden

Productgegevens

Materiaal

Synthetisch 

Maat

160 
Dit ronde vloerkleed is circa 3 cm hoog. Heerlijk om met je voeten erdoorheen te lopen. Of op er op te gaan zitten. Knus is het zeker!  Koude voeten door een koude vloer! Zeker in de winter is dit een zeer bekend probleem! Zeg die koude voeten maar gedag! Met dit vloerkleed is dat verleden tijd.  Niet alleen is een vloerkleed fijn voor jou! Maar ook jouw woonkamer of slaapkamer kan je er een flinke boost mee geven! Een stijlvol tapijt kan van jouw kamer een nieuwe look geven! Materiaal Dit vloerkleed is gemaakt van 100% Polyester. Dit materiaal is makkelijk in gebruik en vlekken zijn met een vochtige doek gemakkelijk schoon te maken op dit tapijt. Dit tapijt is machine geweven.  - Ontdek de laatste trends op WoonQ.nl, dé Online Woonwinkel van Nederland. Bekijk meubels, accessoires, beddengoed, verlichting, tuinartikelen, badkameraccessoires en meer. Industrieel, Vintage, Retro, Scandinavisch, Klassiek, Modern, Bohemian en Landelijk: Altijd de stijl die bij jou past!

Prijzen

3 prijzen van € 59,95 tot € 64,95
NADUVI
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 74,95 € 59,95  Bestel
Woonq.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 89,99 € 59,99  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 64,95  Bestel

Wat andere zeggen over Life Hoogpolig Vloerkleed - Bonaire - Rond - Taupe - 160 x 160 cm - Vintage, Patchwork, Scandinavisch & meer stijlen vind je op WoonQ.nl:

Dit vloerkleed heeft een hoogte van 3 cm en is daarom heerlijk om doorheen te lopen óf om op te zitten. Deze hoge poolhoogte geeft de ruimte dan ook direct een heerlijk knusse sfeer. Een stijlvol tapijt doet een ruimte eigenlijk altijd goed. Met een vloerkleed als deze geef je bijvoorbeeld je woon- of slaapkamer in een handomdraai een nieuwe look. De verschillende kleuren en maten maken dat er altijd een perfecte match is voor jouw ruimte. Materiaal Dit vloerkleed is machine geweven en van 100% Polyester. Polyester is een sterk materiaal, wat goed van pas komt bij een vloerkleed. Het materiaal is slijt- en kleurvast en blijft daarom nog jaren mooi. Daarbij neemt het vrijwel geen vocht op en is daarom makkelijk schoon te houden en te maken. - Ontdek de laatste trends op WoonQ.nl, dé Online Woonwinkel van Nederland. Bekijk meubels, accessoires, beddengoed, verlichting, tuinartikelen, badkameraccessoires en meer. Industrieel, Vintage, Retro, Scandinavisch, Klassiek, Modern, Bohemian en Landelijk: Altijd de stijl die bij jou past!
Woonq.nl
Rond Hoogpolig vloerkleed - Edge Taupe, is een mooi effen vloerkleed met een hoge pol. Het vloerkleed is daarom heerlijk zacht en zeer comfortabel. Het vloerkleed is onderhoudsvriendelijk, omdat het gemaakt is van 100% polypropyleen. Door de hoge pol geeft het een afwisseling voor een harde vloer. Regelmatig stofzuigen en afkloppen is voldoende om dit mooie vloerkleed schoon te houden. Daarbij is het vloerkleed zeer slijtvast en geschikt voor vloeren met vloerverwarming
bol.com