Bel Air Retro Statafel TO-21 Antique White - Bel Air Retro Statafel TO-21 Antique White

€ 619,00
Beste prijs bij bol.com
Bestel op bol.com
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Categorie

Tafels 

Merk

Bel Air 

Materiaal

Metaal 

Kleur

 Wit

EAN

8719747282939
Bel Air Retro Bartafel TO-21 Antique White

Met de Bel Air Retro Bartafel TO-21 haalt u een prachtig stukje jaren vijftig in huis. Deze modieuze bartafel is een eerbetoon aan de klassieke Amerikaanse fifties diner, welke wereldwijd voor eenieder erg tot de verbeelding spreekt. De stijl wordt gekenmerkt door het gebruik van luxe materialen als chroom en leder en wordt nog altijd erg veel toegepast. De TO-21 komt goed tot zijn recht in de meest uiteenlopende interieurs, zowel in klassieke als modernere decors. De stijl slaat een burg tussen modern en nostalgisch, en de bouwkwaliteit is subliem. De tafel is eenvoudig af te nemen, wat hem geschikt maakt voor horecaondernemingen en andere etablissementen. Het is een hoge bartafel, welke prachtig gecombineerd kan worden met bijvoorbeeld onze fifties barkrukken. Het blad heeft een glanzende afwerking en is eenvoudig af te nemen.

In het design zien we typische fifties details terugkomen, zoals de ronde vormen en het gebruik van chroom. De tafel is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, waarbij er altijd een te vinden is die naadloos aanlsuit op uw interieur.

Productspecificaties:

•Afmetingen bxhxd: 88x88,5x102 cm
•Materiaal: Metaal/Hout
•Kleur: Antique White

De Bel Air Retro Bartafel TO-21 is verkrijgbaar in drie uitvoeringen, zijnde ‘Multifleck’, ‘Antique White’ en ‘Stone Black’. Het frame van de TO-21 is vervaardigd uit verchroomd metaal, wat de tafel een luxe uitstraling geeft. De tafel heeft een rond design en kan prachtig worden gecombineerd met onze eigen fifties barkrukken. De tafel heeft een glad oppervlak, dus kan na gebruik eenvoudig worden afgenomen en opgemaakt voor nieuwe gasten of klanten.

The Fresh Furniture of Bel Air

Bel Air is een veteraan op het gebied van fifties meubilair. Al meer dan 40 jaar bedienen wij zowel de particuliere- als zakelijke markt met ons kwaliteitsmeubilair. Naast bartafels hebben wij diverse andere fifties decorstukken in ons assortiment, zoals krukken, banken, stoelen en meer. Onze naam is afkomstig van de gelijknamige gemeenschap in Californië en een hommage aan de fifties in de Verenigde Staten. Bekijk ook onze andere prachtige kwaliteitsmeubels, en creëer een stukje geschiedenis in uw ruimte.

Prijzen

1 prijzen van € 619,00 tot € 619,00
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 619,00  Bestel