Biohort tuinkussen opbergbox Hobby 180 donkergrijs 800L 181x79x71cm (BxDxH)

€ 519,20
4 prijzen, beste prijs bij Praxis
Bestel op Praxis
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen gratis retourzending. Retourkosten voor eigen rekening
  • 4,95 euro of bij bezorging zware en grote artikelen 39,95
  • Bezorgd door POST NL

Productgegevens

Merk

Biohort 

Maat

180 

Kleur

 Grijs

Materiaal

Vuurverzinkt Staal 

EAN

9003414650305
In de tuinkussen opbergbox hobby 180 van biohort, berg je alles wat geen vaste plaats in je huis heeft makkelijk op. Hij is daarom ideaal om je bbq of tuinaccessoires zoals brandhout, houtskool, briketten, kussens, lig- en klapstoelen, speelgoed, campingartikelen of sport accessoires in op te bergen. Deze harmonieuze en praktische opbergbox is uitgerust met een platte deksel. De box is makkelijk te openen dankzij de geïntegreerde gasveer en de draaiende kruk. Het cilinderslot (met reservesleutel) zorgt ervoor dat jouw tuinaccessoires ook ’s nachts veilig zijn. Om kleine spullen op te bergen en snel weer terug te vinden, bestaat er de mogelijkheid voor het plaatsen van een dekselnet of een inhangzak. Het dekselnet kan aan de binnenkant van de opbergbox worden ingebouwd. Ideaal voor het bewaren van kleine spullen. De inhangzak biedt een extra opbergmogelijkheid en leg je op het frame van de box. Ontvang je vaak pakketjes? bouw de opbergbox dan eenvoudig zelf om naar een pakketbox met de

Prijzen

4 prijzen van € 519,20 tot € 629,00
Praxis
  • Binnen 30 dagen gratis retourzending. Retourkosten voor eigen rekening
  • 4,95 euro of bij bezorging zware en grote artikelen 39,95
  • Bezorgd door POST NL
€ 519,20  Bestel
Kees Smit Tuinmeubelen
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 579,00  Bestel
iGarden
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 589,00  Bestel
Fonteyn.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 629,00  Bestel

Wat andere zeggen over Biohort tuinkussen opbergbox Hobby 180 donkergrijs 800L 181x79x71cm (BxDxH):

Samenstelling van de Biohort HobbyBox 180 Donkergrijs metallic Robuuste, gladde deksel met gasdrukveer Draaigreep cilinderslot inclusief reservesleutel De kleur van de binnenzijde is grijswit Voordelen van de Biohort HobbyBox 180 Donkergrijs metallic 20 jaar garantie! (zie voorwaarden Biohort) Klik hier voor de voorwaarden Beste kwaliteit en elegante uitstraling Vuurverzinkt en polyamide gebrandlakt staal Onzichtbare, geïntegreerde ventilatie Regenwaterdicht 2-voudige vergrendeling d.m.v draaigreep cilinderslot Lichte bediening door veerondersteuning De stalen Biohort HobbyBox 180 berging is ideaal voor het opbergen van zitkussens, ligbedden, klapstoelen, speelgoed en sport- en campingartikelen. Zijn uitstraling is elegant en exclusief - absoluut een aanwinst voor uw tuin! De zijwanden van deze Biohort berging zijn gemaakt van vuurverzinkt, polyamide gebrandlakt staal. De Biohort HobbyBox 180 berging is voorzien van een comfortabele dekselopening met gasdrukveer en draaigreep cilinderslot (incl. reservesleutel) zodat u gemakkelijk uw spullen op kunt bergen en beschermen tegen weer, wind en ongewenst bezoek. Deze stalen Biohort HobbyBox 180 berging is levenslang onderhoudsvrij, absoluut regenwaterdicht en voorzien van onzichtbare geïntegreerde ventilatie. Al de schroefverbindingen, scharnieren etc. van deze Biohort berging zijn van roestvrij staal. Absoluut een robuuste constructie! De montage is bijzonder eenvoudig door de duidelijke montagehandleiding met foto's.
iGarden
Dit is de ideale opbergplaats voor elke tuin. Berg hier uw zitkussens, klapstoelen, kinderspeelgoed, tuinartikelen of nog veel meer andere spullen op. De HobbyBox is verkrijgbaar in meerdere kleuren.
Fonteyn.nl
Materiaal: Vuurverzinkt Staal | Kleur: Grijs | Levertijd: Binnen 5 werkdagen
Kees Smit Tuinmeubelen