Piranha Furniture Piranha TETRA Bureau - Beuken - Laden - Opslagruimte - PC 5

134,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Beuken

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Piranha Furniture Piranha TETRA Bureau - Beuken - Laden - Opslagruimte - PC 5

De TETRA is een indrukwekkend bureau dat veel praktische eigenschappen heeft, met een grote opslagcapaciteit en een ruim werkoppervlak, en daarnaast een prachtig ontwerp. Op het bureaublad is een verhoogd printerplatform en eronder een soepel uitschuifbaar toetsenbordhouder. Beide eigenschappen zorgen ervoor dat u meer ruimte hebt op uw bureaublad. Onder uw bureaublad zijn er ook twee ruimten waar u spullen kunt bewaren die dicht bij de hand moeten zijn, en daaronder is er ook nog een extra opbergplank.

Er is ook een grote opslagruimte. Dit model heeft twee vaste laden en een opbergruimte voor een PC-toren met de maximale afmeting van 41.4cm hoog (of 54.5cm hoog met de plank verwijderd), 47 cm diep en 26cm breed. Er is veel beenruimte onder het bureau: 65cm hoog en 52cm diep.

De TETRA, hier afgebeeld in het beuken kleureffect, heeft riante afmetingen: 120 cm breed en 55cm diepen 85 cm hoog. Dit product wordt geleverd in twee dozen, waarvan de eerste afmetingen heeft van 126 x 62.5 x 9 centimeter (20 kg) en de tweede doos afmetingen van 66 x 55 x 19 centimeter (27 kg). Wij bieden op al onze producten 2 jaar garantie tegen productfouten zodat u met vertrouwen uw Piranha computerbureau kunt aanschaffen.