Bel Air Retro Eettafel TO-36 Antique White - Bel Air Retro Eettafel TO-36 Antique White

€ 609,00
Beste prijs bij bol.com
Bestel op bol.com
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Categorie

Tafels 

Merk

Bel Air 

Materiaal

Metaal 

Kleur

 Wit

EAN

8719747283417
Bel Air Retro Eettafel TO-36 Antique White

De Amerikaanse fifties diner spreekt voor mensen wereldwijd erg tot de verbeelding. De fifties interieurstijl is nog altijd erg populair, door de tijdloze uitstraling en het gebruik van hoogwaardige materialen. ‘Zo worden ze niet meer gemaakt’ hoort u uw ouders of grootouder wellicht met enige regelmaat prediken. In essentie is dit natuurlijk waar. Tegenwoordig is het gebruikelijk om eens per vijf jaar het gehele interieur te veranderen, maar vroeger was de ‘uitzet’ bedoelt om het gehele huwelijk mee te gaan. De Bel Air Retro Eettafel TO-36 is een eerbetoon aan deze interieurstijl. Door het gebruik van ronde vormen en chromen details, ontstaat een tafel die deze tijdsgeest tot in de puntjes uitdraagt. De tafel heeft een exclusief design met een prachtig onderstel bestaande uit tafelpoten die een gebogen ontwerp volgen.

De tafel is kwalitatief uitstekend en bovendien erg gebruiksvriendelijk. Het blad van de tafel is eenvoudig af te nemen, waarna deze weer klaar is voor een volgende gast of klant. Dit maakt de Bel Air Retro Eettafel TO-36 uitermate geschikt voor eettentjes en cafés. Zowel in een klassiek fifties interieur als in een hedendaagse omgeving, komt de tafel erg goed tot zijn recht. De stijl is dan ook niet samen te vatten als zijnde modern of juist klassiek. Wanneer u de tafel combineert met andere typische vijftigerjaren elementen, creëert u een echte beleving voor eenieder die de ruimte betreedt.

Productspecificaties:

•Afmetingen bxhxd: 76x120x75 cm
•Materiaal: Metaal/Hout
•Kleur: Antique White

De tafel is verkrijgbaar in een drietal uitvoeringen, zijnde ‘Multifleck’, ‘Antique White’ en ‘Stone Black’. Het frame van de tafel is vervaardigd uit verchroomd staal, wat de tafel stevig maakt en tegelijkertijd een exclusieve uitstraling geeft. Op het onderstel rust een prachtig houten blad, welke is afgewerkt met een coating om hem water en vuilbestendig te maken (wel zo wenselijk voor een eettafel!). Ook het blad is afgewerkt met een chromen lijst, welke kenmerkend is voor het fifties design.

Bel Air, de autoriteit op het gebied van de fifties

‘Never change a winning team’, een filosofie die al meer dan 40 jaar verankerd zit in onze bedrijfscultuur. Logischerwijs moet je als succesvol bedrijf meebewegen met de markt, maar de afgelopen decennia hebben wij een formule toegepast die werkt. Onze producten worden in heel Europa verkocht in zowel de particuliere- als zakelijke markt. Bekijk ook onze andere prachtige fifties meubels!

Prijzen

1 prijzen van € 609,00 tot € 609,00
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 609,00  Bestel