Bel Air Retro Eetkamerstoel CO-25 Dusty Rose - Bel Air Retro Eetkamerstoel CO-25 Dusty Rose

€ 259,00
Beste prijs bij bol.com
Bestel op bol.com
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Categorie

Stoelen  Eetkamerstoelen 

Merk

Bel Air 

Kleur

 Roze

EAN

8719747281062
Bel Air Retro Dinerstoel CO-25 Dusty Rose

Wanneer mensen denken aan de fifties, zijn er een aantal zeer karakteristieke zaken die direct naar boven komen drijven. Eén van de meest tot de verbeelding sprekende dingen van deze tijd is de klassieke Amerikaanse fifties diner. Met neonletters aan de muur en een oude flipperkast in de hoek, is een jaren vijftig eetcafé voor sommigen een baken van Amerikaanse cultuur.

Kenmerkend voor deze interieurstijl, zijn de chromen frames, (kunst-)leren zitmeubilair en de typische pastelkleuren vaak afgewisseld met een witte baan of streep in het midden. Een onmisbaar item voor de echte liefhebber van deze stijl is de Bel Air Retro Dinerstoel CO-25 Dusty Rose.

Productspecificaties:

•Afmetingen bxhxd: 43x84x60 cm
•Materiaal: Brandwerend Kunstleer/Chroom metaal
•Materiaal vulling: Schuim
•Kleur: Dusty Rose


De CO-25 Dinerstoel is leverbaar in maar liefst 8 verschillende kleuren, variërend van Off White tot Turquoise. De stoel heeft een solide stalen frame met chromen afwerking. Hierdoor krijgt de CO-25 een luxe uitstraling en is deze bijzonder makkelijk af te nemen. Voor de zitting wordt gebruik gemaakt van een hoogwaardig kunstleder, welke zowel duurzaam als comfortabel is. De stoelen zijn gemaakt voor intensief gebruik, en lenen zich dan ook uitermate goed voor horeca-aangelegenheden of andere ondernemingen. Ook in een modernere woonstijl komt de Bel Air Retro Dinerstoel CO-25 bijzonder goed tot zijn recht. Bijvoorbeeld de ‘Off White’ of zwarte uitvoering zijn erg goed te combineren met een moderne strakke tafel.

Richting onze eigen fifties

Bij Bel Air gaan we zelf hard richting ons vijftig jarig bestaan. Al ruim veertig jaar bedienen wij zowel de zakelijke als particuliere markt met hoogwaardige en stijlvolle kwaliteitsmeubels. Bel Air dankt zijn naam aan de bekende gemeenschap in Californië, en is inmiddels een trouwe leverancier van retailers verspreid door heel Europa. Wanneer u uw gasten een authentieke fifties ervaring wilt bieden, is de Bel Air Retro Dinerstoel CO-25 in het Dusty Rose een prachtige toevoeging aan jouw interieur. Combineer de CO-25 met een van onze prachtige eettafels of wandtafels, en decoreer de ruimte bijvoorbeeld met neonverlichting of oude reclameborden om uw gasten of klanten zich even te laten wanen in een andere wereld. Een wereld waar stiekem zelfs mensen die deze nooit hebben ervaren, zo nu en dan mistroostig naar terug verlangen.

Prijzen

1 prijzen van € 259,00 tot € 259,00
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 259,00  Bestel