D2D Ergonomische Bureaustoel ERGO-2 - Zwart

295,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
D2D
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over D2D Ergonomische Bureaustoel ERGO-2 - Zwart

ERGO-2 is een ergonomische bureaustoel met diverse instelfuncties. De rugleuning en zitting is van ademende mesh. De bureaustoel is zeer eenvoudig in te stellen door drie verschillende bedieningsknoppen. Door de gewichtsinstelling, synchroonmechanisme, hoogte verstelling van de rug en zitting en zitdiepte kan de stoel naar wens worden ingesteld om ergonomisch verantwoord te kunnen werken. Uniek aan onze ergonomische bureaustoelen is de automatisch meebewegende lendensteun, zodat uw onderrug te allen tijde goed ondersteund wordt. De bureaustoel ERGO-2 beschikt ook over verstelbare armleggers.

Kiezen van de beste bureaustoel die bij u past
Bij het kiezen van de beste bureaustoel moet u letten op drie zaken: zitduur, type werkzaamheden en lichaamsbouw.

- Zitduur: Hoe langer u zit, hoe comfortabeler de stoel moet zijn. Met de Luxe uitvoering van onze ergonomische bureaustoelen kan u zeker voor langere perioden op u stoel blijven zitten dankzij de dynamische elementen geïntegreerd in onze bureaustoelen.
- Type Werkzaamheden: Hoe preciezer en specifieker de werkzaamheden, hoe meer instelfuncties vereist zijn om goed te kunnen zitten. Al onze bureaustoelen in de "ERGO" Line zijn instelbaar in hoogte zitvlak, diepte zitvlak, hoogte armleuning en hoogte/hoek van de hoofdleuning.
- Lichaamsbouw: Het is van uiterste belang dat u de stoel kunt afstellen op uw lengte en gewicht in relatie tot de hoogte van uw werkzaamheden.

Specificaties:
- Zitting in hoogte verstelbaar (48-59 cm)
- Zitting in diepte verstelbaar (38-44 cm)
- Armleuning in hoogte verstelbaar (20-28 cm)
- Gewichtsregeling
- Synchroon mechaniek
- Lendensteun in hoogte verstelbaar
- Automatisch meebewegende lendensteun