Antraciet-grijze DELIFE Barstoel Pela-Flex sledestoel vlak metaal vintage antraciet

€ 219,90
Beste prijs bij bol.com
Bestel op bol.com
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Categorie

Stoelen  Barkrukken 

Merk

DELIFE 

Kleur

 Grijs

EAN

4251487185513
Met Pela ervaart u zitcomfort in perfectie. De hoogwaardige veerkern bekleding en de gevoerde rugleuning in de vorm van een edel kussen maken de barstoel bijzonder comfortabel en rugvriendelijk.
Microvelours is een ideale bekledingsstof voor moderne stoeldesigns. Het materiaal ziet er niet alleen tijdloos mooi uit, het is ook aangenaam zacht en tegelijkertijd uiterst robuust en gemakkelijk te reinigen.

Het elegante sledeframe van modern plat staal maakt de barstoel bijzonder elegant. De gemakkelijke wipfunctie en de stabiele voetsteun maken het zitten tot een plezier dat gemakkelijk is op de rug.
Het uitgebreide poedercoatingproces zorgt voor een zeer regelmatig oppervlak dat bijzonder robuust is en bestand tegen krassen en beschadigingen. Dit maakt het frame gemakkelijk schoon te maken en behoudt zijn schoonheid voor een lange tijd. Afmetingen ca.: B42 x T52 x H113 cm Zitbreedte ca.: 38 cm Zitdiepte ca.: 32 cm Zithoogte ca.: 75 cm Rughoogte ca.: 38 cm Van voetsteun tot voetstand ca.: 25 cm Dikte van de voetsteun ca.: 3 cm Voetstand tot zitschaal ca.: 41 cm Materiaal: Zitschaal: Microvelours (100% Polyester), Stoel frame: pulverbeschichtetes Metall Kleur: zitschaal: Anthrazit, Zitframe: Schwarz Oppervlak: Vintage Optik Montagevoorwaarde: gedeeltelijk gemonteerd, de afzonderlijke elementen moeten worden gemonteerd Gewicht in kg: 14 Conditie: Nieuw & origineel verpakt - zonder decoratie

Prijzen

1 prijzen van € 219,90 tot € 219,90
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 219,90  Bestel