Bel Air Retro Barkruk BS-28CB Off White - Bel Air Retro Barkruk BS-28CB Off White

€ 339,00
Beste prijs bij bol.com
Bestel op bol.com
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Categorie

Stoelen  Barkrukken 

Merk

Bel Air 

Kleur

 Wit

EAN

8719747280515
Bel Air Retro Barkruk BS-28-77CB Off-White

De Bel Air Retro Barkruk BS-28-77CB is een unieke fifties-stijl barkruk, van uitzonderlijke kwaliteit. Droomt u er ook al jaren van om een stukje fifties Americana in huis te halen? Of heeft u als ondernemer de intentie een fifties interieur toe te passen in uw etablissement? De Bel Air Retro Barkruk BS-28-77CB is een kruk die zijn mannetje staat in de meest uiteenlopende interieurs. Door zijn frisse en luxe karakter, is het een eyecatcher in iedere ruimte. De kruk komt het beste tot zijn recht in een volledig gestyled fifties-interieur, maar staat ook prachtig in een modernere ruimte. De fifties interieurstijl is tijdloos. Met ronde vormen, flitsende kleuren, leder en chroom, oogt het meubilair modern en speels. De Bel Air Retro Barkruk BS-28-77CB is voorzien van een rugleuning waardoor deze erg comfortabel is.

Of u nu een horeca-uitbater, eigenaar van een salon, directeur van een kantoor, of simpelweg een particulier met bijzonder goede smaak bent; de Bel Air Retro Barkruk BS-28-77CB is een fantastisch meubel, dat uw ruimte een karakteristiek en luxe uitstraling geeft. De Bel Air Retro Barkruk BS-28-77CB is leverbaar in diverse uitvoeringen, die aansluiting vinden op de meest uiteenlopende interieurs.

Productspecificaties:

•Afmetingen bxhxd: 38x77x109 cm
•Materiaal: Brandwerend Kunstleer/Verchroomd Metaal
•Materiaal vulling: Schuim
•Kleur: Off-White

Het frame van de BS-28-77CB is vervaardigd uit verchroomd staal. Dit maakt de kruk stijlvol, maar vooral duurzaam. De zit is bekleed met hoogwaardig kunstleder evenals de rugleuning. De kruk is verkrijgbaar in maar liefst 8 verschillende kleuren, waaronder zwart, blauw en rood. De kruk is geschikt voor intensief gebruik en eenvoudig af te doen, wat hem uitermate geschikt maakt voor horeca-aangelegenheden.

Bel Air kwaliteitsmeubels, al meer dan 40 jaar

Bel Air draait inmiddels alweer even mee, met ruim 40 jaar op de teller. ‘Never change a winning team’ is een credo dat hier sterk in de bedrijfscultuur verweven zit. Dat wil overigens niet zeggen dat je als bedrijf niet innovatief moet zijn, want je blijft niet 40 jaar aan de top zonder mee te groeien met de wensen van je klant. Naast de BS-28-77CB, produceert Bel Air diverse andere fifties kwaliteitsmeubels. Kijk dus ook eens naar onze andere producten en combineer ze om een geweldig decor te creëren.

Prijzen

1 prijzen van € 339,00 tot € 339,00
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 339,00  Bestel