Waar een woningontruimer handig voor is

Waar een woningontruimer handig voor is

Er zijn veel situaties te bedenken waar je een woningontruimer voor kan inhuren. De voornaamste situatie die je kan bedenken is natuurlijk het inhuren van een woningontruimer voor het verhuizen van je meubels bij een verhuizing. Maar een woningontruimer kan veel meer. In dit artikel zal ik je een aantal situaties voorleggen waar een woningontruimer handig voor kan zijn.  

Woningontruimer inschakelen

Basis klusdiensten

De woningontruimer verplaats niet alleen meubelen maar kan vaak ook andere dingen voor je betekenen. Denk bijvoorbeeld aan klussen. Niet iedereen is namelijk een handige Harry of heeft er de tijd voor. Sommige mensen doen uren over 1 ikea kast. Voor deze mensen kan je een woningontruimer ook voor inhuren. Zij kunnen niet alleen kasten monter/demonteren, maar bijvoorbeeld ook lampen ophangen, laminaat leggen, stukken of schilderwerkzaamheden uitvoeren. Met andere woorden, een woningontruimer is van alle markten thuis. 

 

Wietplantage verwijderen

De nachtmerrie van elke verhuurder: een wietplantage in huis of pand! Dit is natuurlijk een regelrechte ramp. In eerste instantie denk je natuurlijk dat de huurder verantwoordelijk is. Maar in dit soort gevallen blijkt dat de opgegeven document gegevens van de huurder vals zijn. De huurder is dan niet meer bereikbaar en met de noorderzon verdwenen. Helaas is de huurder dan degene die alles moet oplossen. De huurder zit opgescheept met de ravage en de kosten. Zaak is dan om zo snel mogelijk de wietplantage te verwijderen en het huis te ontruimen. Het huis moet immers snel weer verhuurd worden. 

Een grote verhuizing

Maar natuurlijk kan een woningontruimer ook ingehuurd worden voor de gewone verhuizing. Verhuizen neemt veel tijd in beslag en kost veel kracht. Er moeten veel dozen gesjouwd worden en bedden moeten vervoerd worden. Vergeet ook niet de vele meubels die vaak veel te zwaar zijn om zelf te sjouwen. Mocht je in deze situatie zitten en binnenkort verhuizen? Dan kan je altijd op zoek gaan naar een goede woningontruimer in Nederland