kwaliteiten en de historie van Legend meubels

kwaliteiten en de historie van Legend meubels

Legend Meubels

Legend meubels kent verschillende variaties zoals barkrukken, eetkamerstoelen en zitzakken. Wat maakt Legend Meubels zo Uniek? Legend is een merk dat een stoer design in combinatie met het industriële aspect wilt uitstralen.

Er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van metaal. Het merk speelt sterk in op consumenten die hun huis graag industrieel willen inrichten. De meubels zijn perfect voor in uw restaurant of café door de combinatie van design en materiaal.

Populaire kleuren

Populaire kleuren waarmee je een stoere en industriële look creëert zijn zwarte of witte Legend meubels. Veel cafés eigenaren gaan voor een industrieel design, hier sluit dit merk erg goed op aan. Wat is nu beter dan een Legend café stoel om deze uitstraling te creëren. Vaak doen deze kleuren het ook goed in uw huis.

Wat zijn Industriële meubelen?

Industriële meubelen hebben een bepaalde nostalgie, denk bijvoorbeeld aan de industriële revolutie. In die tijd werden meubels veel gebruikt in fabrieken en scholen. De belangrijkste reden hiervan was dat deze meubels gemaakt werden van metaal. Deze meubels waren sterk, functioneel en niet heel duur. Het ging in deze tijd om zo efficiënt mogelijk producten te produceren.

Oorsprong van legend meubels

Het design voor de café stoel of barkrukken komt uit Parijs en is ontworpen door Xavier Pauchard. de stoelen zijn niet breed, makkelijk stapelbaar en dus ideaal voor al de cafeetjes met weinig terrasruimte. 

Functie van industriële meubelen anno 2019

Veel mensen houden van een stoere uitstraling in hun huis of café. De barkrukken en stoelen vullen deze behoefte goed in. Daarnaast zijn de producten duurzaam, wat in deze tijd ook héél belangrijk blijkt te zijn.