Creme witte AMS 5975 Wanduhr klassisch Funkwanduhr Holzdekor- Serie: AMS Design

€ 89,00
2 prijzen, beste prijs bij Timefortrends.nl
Bestel op Timefortrends.nl
Bewaar als favoriet
  • 1 tot 3 werkdagen
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Merk

AMS 

Materiaal

Kunststof 

Maat

35-cm  O 

EAN

4037445152823
AMS Wandklok Houtmotief Zendergestuurd F5975. Een mooie zender gestuurde klok (Radio-controlled). Deze klok heeft een doorsnede van 35 cm en de rand heeft een sloop-houtmotief. De wijzerplaat is creme-kleurig en de wijzers zijn zwart. De behuizing is van kunststof. De zomer en wintertijd wordt automatisch aangepast. U heeft 2 jaar garantie op het uurwerk. Nadat de batterij in de klok is gezet, waarbij u goed op de plus + en de min - moet letten, gaan de wijzers ronddraaien. Ze kunnen dan naar de 12 uur positie gaan maar ook naar de 4- of 8 uur positie. Daar stoppen de wijzers en gaat de klok op het signaal van de zender wachten. Soms is enig geduld gewenst. Als het erg lang duurt kunt u overwegen de klok nabij het raam te leggen waardoor het signaal makkelijker de klok kan bereiken. Bij een batterijwissel begint deze procedure weer van voren af aan. Voor de meeste klokken geldt dat de zomer- en wintertijd ook automatisch wordt ingesteld. Als de klok 'eindeloos' gaat ronddraaien wordt het tijd voor een nieuwe batterij.

Prijzen

2 prijzen van € 89,00 tot € 89,00
Timefortrends.nl
  • 1 tot 3 werkdagen
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 89,00  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 89,00  Bestel

Wat andere zeggen over Creme witte AMS 5975 Wanduhr klassisch Funkwanduhr Holzdekor- Serie: AMS Design:

AMS Wandklok Houtmotief Zendergestuurd 5975. Een mooie zender gestuurde klok (Radio-controlled). Deze klok heeft een doorsnede van 35 cm en de rand heeft een sloop-houtmotief. De wijzerplaat is creme-kleurig en de wijzers zijn zwart. De behuizing is van kunststof. De zomer en wintertijd wordt automatisch aangepast. U heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

Nadat de batterij in de klok is gezet, waarbij u goed op de plus + en de min - moet letten, gaan de wijzers ronddraaien. Ze kunnen dan naar de 12 uur positie gaan maar ook naar de 4- of 8 uur positie. Daar stoppen de wijzers en gaat de klok op het signaal van de zender wachten. Soms is enig geduld gewenst. Als het erg lang duurt kunt u overwegen de klok nabij het raam te leggen waardoor het signaal makkelijker de klok kan bereiken. Bij een batterijwissel begint deze procedure weer van voren af aan. Voor de meeste klokken geldt dat de zomer- en wintertijd ook automatisch wordt ingesteld. Als de klok 'eindeloos' gaat ronddraaien wordt het tijd voor een nieuwe batterij.
bol.com