Zwarte Bedden Amsterdam Goedkoop 1persoons Boxspring inclusief Matras – Pocket Matras 90X200

€ 299,00
Beste prijs bij bol.com
Bestel op bol.com
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Categorie

Bedden  Boxsprings 

Materiaal

Leer  Imitatieleer 

Kleur

 Zwart

EAN

7110241818104
Deze luxe harde boxspring is gestoffeerde met een luxe Pu-leder.
De boxspring is leverbaar in de kleur zwart.
Door de luxe PU-leder is deze boxspring Hygiënisch en antiallergisch en makkelijk af te nemen met een vochtige doek. Ook leverbaar in zwart stof.

De hoogte van de boxspring inclusief matras is : 53 cm hoog. Onder de boxspring is 12cm ruimte om makkelijk eronder te stofzuigen.
De boxspring is van Massief plaatwerk en afgewerkt met comfort foam.


De boxspring wordt geleverd inclusief een pocket koudschuim matras deze Pocket Koudschuim matras is circa 20 dik en heeft een 6 slaags thermisch geharde pocketveren kern van 300 veren/m2, met 7 comfort zones. Dit betekent dat er op 7 plekken in de pocketkern de veren soepeler en steviger zijn gemaakt. Dus een soepele schouder zone en een stevige heupzone, dit zorgt voor een goede drukverlagendheid en ergonomische balans van uw lichaam en drukpunten, dit matras is daarom goed geschikt voor rug en zijslapers en voor mensen die last hebben van rug, schouder en heup. Door de perfecte pasvorm van dit matras zorgt het hierdoor ook voor een goede bloedsomloop. De tijk is voorzien van een dubbeldekse wasbare hoes met ritssluiting. De badstof tijk is alkalisch behandeld en hierdoor anti allergisch. Deze badstof tijk bestaat uit 80% katoen en 20% Polyester. Het matras is geschikt voor alle personen tot 120Kg. De boxspring komt inclusief met 6 zwarten kunst stof pootjes. U schroeft deze met gemak onder de boxspring en klaar voor gebruik. Tip snij het plastic voorzichtig los zodat dat u niet per ongeluk in het leer snijd. De boxspring komt met 1 jaar garantie.

Prijzen

1 prijzen van € 299,00 tot € 299,00
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 299,00  Bestel