HomingXL 2,5-zits bank Lagos - leer Bull groen 59 - 2,14 mtr breed

€ 939,00
Beste prijs bij bol.com
Bestel op bol.com
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Categorie

Banken  Bankstellen 

Merk

HomingXL 

Materiaal

Stof 

Kleur

 Groen

EAN

8719172654349
De 2,5 zitsbank Lagos is een moderne, comfortabele bank met een stevige zitting. De bank wordt gekenmerkt door de unieke vorm van de leuningen en de hoge zwarte pootjes, die zorgen voor een ruimtelijk effect. De bank is uitgevoerd in de prachtige samengestelde leersoort Bull in de kleur groen. De bank beschikt over vaste zit- en rugkussens.

Afmetingen:
214 x 93 x 78 cm (b x d x h).



Leer: De Bull is een samengestelde gladde leersoort met een stoere uitstraling. De samenstelling van het bovendoek is 96% polyester, 4% polyurethaan. Het onderdoek is van 100% leer. Dit leer heeft een lichte tekening waardoor het leer een levendige uitstraling heeft. De Bull is geschikt voor zowel een industrieel, modern, klassiek en landelijk interieur. Het is een zeer slijtvaste leersoort, waardoor het leer lang mooi blijft. Daarnaast heeft het leersoort een pilling klasse van 3-4, wat inhoudt dat er lichte tot geen pluisvorming plaats vindt.

Onderhoud:
Je kunt het leer schoonmaken met een vochtige doek. Bij vlekken adviseren we een lauwwarm sopje van een neutrale zeep of groene zeep. Deppen en niet te nat maken!Bull leer kan NIET behandeld worden met vet of crème voor leer. Deze kunnen de polyesterlaag aantasten. Voor onderhoud adviseren we om het PU-leer af te stoffen met een pluisvrije, licht-vochtige doek. Om het PU-leer op zijn mooist te houden kun je eens per zes maanden de stof behandelen met een PU-protector. Meer informatie over het onderhoud van je banklees je hier.

Montage
De 2,5 zitsbank Lagos wordt in één deel geleverd. Je hoeft alleen de poten te monteren.

Aantal poten:
4

Prijzen

1 prijzen van € 939,00 tot € 939,00
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 939,00  Bestel